Lady Nyna

Lady Nyna

14 February 2013

Hari Bio Velocity 2 Feb 2013 Part I

Salam All,

Baru berkesempatan update event yg baru sahaja berlangsung minggu lepas.. Hari Bio Velocity di Wisma MCA, Jalan Ampang Kuala Lumpur. Event starts around 2pm & habis around 7. 9 kisah benar para testimoni yang di bawa khas utk dikongsikan bersama2 pengunjung yang hadir memenuhkan dewan.Pn Halijam Bt Nor, 74thn dari Felda Chemplak, Labis Johor

Kes: Strok kesan daripada pengecutan otak.

Kisah: Beliau menggunakan Bio Velocity Sleep Mate BVSM selama sebulan. Syukur alhamdulillah beliau pulih kembali. Walaupun pada asalnya doktor mengesahkan peluang untuk sembuh 50/50. Beliau juga hanya mampu makan & minum menggunakan saluran tiub. Pada hari Bio Velocity, beliau dibawa khas menggunakan ambulans dari Pahang (Kediaman anaknya) semata-mata ingin berkongsi pengalaman untuk tatapan semua.


Lihatla perubahan puan Halijam. Daripada terlantar atas katil, beliau mampu duduk di atas katail mahupun kerusi roda.  Saya berikan link youtube utk tontonan semua di Hari Bio Velocity 2hb Feb 2013 yg lalu.

Pn Rosnah Bt Hj Mohd Saad, 53thn dari Klang, Selangor

Kes: Strok 


Kisah : Pn Rosnah mengalami strok & pernah dirawat di ICU selama 1 bulan. Lama kelamaan kaki kanannya tidak boleh bergerak & sering merasa kebas. Beliau menceritakan pengalaman kesukaran untuk bergerak & kesakitan yang terpaksa ditanggung. Setelah menggunakan Bio Velocity BVSM beliau mulai merasa perubahan. Anggota badan semakin mudah untuk digerakkan & kini, beliau sudah  boleh berjalan. Hebat!!!

Satu lagi bonus yang beliau rasakan adalah mata rabun sudah HILANG!. Pn Rosnah telah menggunakan cermin mata selama 32 tahun iaitu semasa beliau masih muda belia & kini beliau sudah tidak memerlukan CERMIN MATA!!!. Nyna masih ingat lagi sewaktu beliau berkongsi pengalaman menggunakan BVSM, beliau sendiri menunjukkan demo yang beliau merasa KABUR APABILA MEMAKAI CERMIN MATA.


Pn Enthra Maniam, 36 thn dari Nilai, Negeri Sembilan

Kes: Senggugut yg teruk (Adenomyosis)Kisah : Pn Enthra mengalami senggugut yang teruk sejak beliau masih bujang lagi. Namun keadaan semakin teruk selepas melahirkan anak kedua. Semasa beliau menceritakan kisah beliau, beliau sendiri mengakui beliau tidak mampu menjaga anak-anak yang masih kecil kerana kesakitan yang teramat sangat. Rata-rata mengetahui senggugut adalah suatu penyakit yang tidak boleh dipandang ringan. Ada sesetengah kes boleh mengakibatkan pitam. Bagi kes pn Enthra, doktor memberinya ubat tahan sakit dalam dos yang sangat tinggi selama 5 hari. Kesan jangka panjang adalah meningkatkan risiko kanser & sakit pinggang. Setelah diperkenalkan dgn BVSM, beliau sudah boleh menjalani aktiviti harian yang lebih baik & setiap kali kedatangan haid, beliau tidak lagi merasakan SENGGUGUT.

Pn Nurul Afzan Mat Nuri, 30 thn dari Presint 9 Putrajaya

Kes : Tekanan Darah Tinggi di Usia MudaKisah : Pn Nurul baru sahaja berusia 30 tahun namun, tekanan darah beliau sangat tinggi & tidak berpadanan dengan usia muda beliau. Sejak 3 tahun yang lalu, doktor membekalkan ubat di bawah pengawasan doktor. Setelah diperkenalkan dengan BVSM, beliau tidur beralaskan BVSM selama 3 hari. Kini tekanan darah tingginya sudah berada di paras normal. Beliau juga mengalami migrain selama 15 tahun. Kini, tiada lagi kesakitan yang perlu ditanggung oleh Pn Nurul. 


Pn Zaiton Che Din, 56 thn dari Kelantan

Kes : Sakit Pinggang & Kolestrol Tinggi


Semasa Pn Nurul berkongsi kisah beliau, ibu beliau yang berusia 56 tahun turut menggunakan BVSM sebagai terapi ketika tidur. Pn Zaiton hanya mengalami lenguh2 di bahagian kaki & sakit pinggang. Selain itu, Pn Zaiton juga mempunyai kandungan kolestrol yang tinggi. Ibu pn Nurul menggunakan BVSM dengan hanya meletakkan di bahagian betis, beliau sudah boleh merasakan kehangatan BVSM ini. Malah ibu kepada Pn Nurul ini pula yang lebih galak & cergas untuk  berjalan-jalan di pasar raya.
Syukur!

Pn Nurul & ibunya, Pn Zaiton berkongsi cerita masing-masing

Banyak lagi kisah-kisah yang dikongsi bersama.. Nyna akan sharekan lg dalam part II nanti.
Pada sesiapa yang berminat boleh hello-hello Nyna 019 236 6243 atau Facebook

No comments:

Post a Comment