Lady Nyna

Lady Nyna

14 December 2012

Apa? Bagaimana? Siapa? tentang Premium Beautiful PB?


Apa itu PB? 

# Sepasang korset yang terdiri daripada LONG BRA, LONG GIRDLE & WAIST NIPPER.


Siapa yang boleh memakai PB?

# Semua orang boleh memakai PB sama ada lelaki mahupun perempuan kecuali wanita yang sedang mengandung. (semasa mengandung, apa-apa korset pon x boleh pakai... ;-). Lepas bersalin nanti boleh ye.. :-)


Bagaimana PB membantu tubuh seseorang?

# PB sgt efektif bagi yang ingin menguruskan badan
# Mencantikkan postur badan
# Memperbetulkan kedudukan badan terutamanya payudara yang "jatuh" atau pinggul yang lebih menarik
# Memperbaiki period cycle
# Mengurangkan kesakitan belakang, period pain, lenguh-lenguh badan & sbgnya.
# Mencantikkan kaki
# & bermacam-macam lagi... mmg Superbbb!!!

Kelebihan PB....

1. Premium Beautiful merupakan PERINTIS / PIONEER kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 15 years. 
2. SUPERBRAND : Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. 


3. Mendapat PENGIKTIRAFAN Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.

4. ONE STOP CENTRE – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan.


Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah di samping dapat memecahkan lemak, Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna. Oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

5. Kecanggihan TEKNOLOGI datang dari 3 buah negara maju:

a) Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang.

b) Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

c) Japan – Teknologi F.I.R

6. MAMPU dimiliki oleh semua orang.( Bukan lagi dikira sebagai barang mewah tetapi boleh dianggap sebagai barang keperluan yang mesti dimiliki oleh setiap wanita).

7. Jaminan terbaik kerana dijaminan seumur hidup (LIFE TIME WARRANTY). So, jika ada sebarang kerosakan akan direpair secara Free Of Charge (F.O.C)

So, tunggu apa lagi. pm/ viber/ WhatApps or contact me 019 236 6243 or fb Lady NynaNo comments:

Post a Comment