Lady Nyna

Lady Nyna

10 December 2012

Testimonial by Premium Beautiful (PB)

Contoh-contoh testimoni korset hebat Premium Beautiful (PB) yang boleh dijadikan bukti keberkesanan PB terhadapa kesihatan & kecantikan wanita. Kerana PB direka khas dengan 30% kecantikan, 70% kesihatan.


Ni pula contoh bagi yang menghadapi masalah period.


Perubahan besar buat seorang gadis yang bakal menamatkan zaman bujangnya. Hebat!!!Dari segi kesihatan payudara, teknologi "push up" yang ada pada PB membantu memperbaiki postur payudara. Kaum lelaki juga boleh membeli & memakai PB. Sgt berkesan bagi menangani maslah kesihatan lelaki & juga masalah perut buncit. Fikir-fikirkanlah...


Dan ini pula perubahan besar yang berlaku pada diri Nyna sendiri. Sgt2 luar biasa kehebatan PB. Sungguh tak sangka dalam masa 2 minggu Nyna berjaya turunkan 5 kg dengan penggunaan PB secara konsisten. Yang penting, seluar lama dah muat semula. Greatt!!!!

Dan sekarang, selepas 4 bulan menggunakan PB, nyna dah berjaya menukar size yang lebih kecil. Dari saiz 98 menjadi 82. Wowww.......Tunggu apa lagi. PM nyna utk info & free fitting. call Nyna sekarang sementara promosi hujung tahun. Rebat besar menanti anda. 

Call/pm/whatApps/Viber 019- 236 6243
FB : Lady Nyna

No comments:

Post a Comment