Lady Nyna

Lady Nyna

09 January 2013

PB Premium Beautiful CorsetPremium Beautiful (PB) adalah korset no.1 di Malaysia yang telah banyak membantu ramai wanita dalam menyelesaikan masalah sekaligus mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

KONSEP ASAS PREMIUM BEAUTIFUL (PB)

~ Bukan korset biasa. Fokus kepada 70 % kesihatan dalaman & luaran. Manakala 30% lagi kecantikan & pembentukan badan. Bersamaan 100% keyakinan & keanggunan wanita.
~ Membantu melancarkan perjalanan haid & meningkatkan kadar metabolisme badan
~ Lifetime Waranty. Sebarang kerosakan, koyak, cangkuk tercabut atau tulang keluli patah boleh dihantar utk pembaikan secara PERCUMA!!! Wowwwww


~ Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS. Ini bermakna Premium Beautiful sgt berkualiti tinggi & terlaris di pasaran.

KEISTIMEWAAN BERBANDING KORSET JENAMA YG LAIN

~ Mengandungi Far Infrared Rays (FIR) yg berfungsi dalam meningkatkan metabolisme badan. 
~ Mendapat pengiktirafan antarabangsa. ACA (American Chiropratic Association)


~ Mendapat pengiktirafan Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec & Kanada.~ Fabrik tahan lasak iaitu "Akwatek" & "Akwadyne" yg selalunya digunakan untuk baju angkasawan. 
~ Fabrik PB ini juga boleh menstabilkan suhu badan. Jika suhu persekitaran panas, Premium Beautiful boleh menyejukkan badan si pemakai. Begitu juga sebaliknya. So, pemakai tidak akan sama sekali berasa tidak selesa sepanjang tempoh pemakaian.
~ Berupaya menyah-bau badan. So, xde la lg dengar orang2 sekeliling nk complaint bau badan ashemmmm...So, pakai lah Premium Beautiful bagi menggantikan baju dalam anda... Beli mahal2 & berjenama pon belum tentu boleh bagi kebaikan setanding Premium Beautiful. 

Pm/Wassap/Call je 019 236 6243
Facebook pon boleh. Klik aje Lost 5 kg Within 2 Weeks


No comments:

Post a Comment